We kiezen ervoor om het ritme van grond, bos, land en zee tot het uiterste te volgen. Vandaar dat we ons jaar opdelen volgens de 4 seizoenen, elk met zijn eigen smaken, kleuren, microseizoenen en ervaringen.

  • Winter: van januari tot en met einde maart

  • Lente: van april tot en met einde juni

  • Zomer: juli & augustus

  • Indian summer: september & oktober

  • Herfst: november & december

Vanaf 15 oktober kan u reserveren voor de maanden januari - februari - maart.

Onze gerechten bestaan uit een aantal ingrediënten die elke een bijdrage leveren aan de totale beleving. Omdat we intensief de seizoenen volgen, kunnen we niet met alle allergieën en dieetwensen rekening houden. Aangezien groenten een hoofdrol spelen in elk menu, worden allergieën/dieetwensen voor vis of vlees steeds vervangen door een vegetarisch gerecht.
Daarom vragen we om tijdig en in detail uw voedselallergieën/dieetwensen door te geven. Indien we niet dezelfde kwaliteit en beleving kunnen garanderen, brengen we u hiervan persoonlijk op de hoogte.

We sluiten tijdens de lunch om 16u en tijdens het diner om 00u onze deuren, zodat ons team fris en monter is voor elke service.